Over

Passie voor beweging

Welkom mijn naam is Liska Thissen. Mijn passie ligt bij het optimaal bewegen van mens en dier en daar wil ik u dan ook graag bij helpen. Na een val van het paard als kind heb ik fysiotherapeutische behandelingen gehad… Vanaf toen wist ik het, ik ga mensen helpen met bewegen. 

Ondertussen ging mijn hobby in de paarden ook verder en kwam ik bij Greetje Arends-Hakvoort. Haar paarden zijn vanaf mijn 14e mijn verzorgpaarden geweest en natuurlijk wilde ik dolgraag leren trainen volgens haar methode. Door middel van lessen en zelf veel oefenen heb ik mij stap voor stap steeds meer onderlegd in de trainingsmethodiek van de HH-methode. 

Toen ik in 2015 begon met mijn opleiding tot fysiotherapeut heb ik tijdelijk de paardenpassie op een laag pitje gezet. Dit had ik nooit moeten doen want dieren, voornamelijk paarden, daar ligt mijn hart! 

Na een jaar pauze begon ik weer te lessen, toen kwam Chili op mijn pad. Ik had altijd al een klik met haar maar nu kon zij mijn trainingspaard worden. En die keuze was niet moeilijk. Sinds oktober 2017 ben ik aan de slag gegaan met Chili, die toen nog haar tweede veulen aan de voet had. December 2018 is Chili naar mij toe verhuisd en zijn we samen steeds verder gegroeid. Zij geeft mij elke keer opnieuw inzichten in hoe ik iets zou moeten aanpakken en dit kan ik vervolgens integreren in mijn lessen.  In 2018 ben ik begonnen met de Human & Horse instructeursopleiding, deze verwacht ik september 2020 af te ronden.

Ik vind het geweldig om met jou te werken aan de transformatie van jouw paard.

Tijdens mijn opleiding tot humaan fysiotherapeut kon ik niet wachten om mens en dier te gaan helpen. Ik was bij Greetje al in aanraking gekomen met de guasha therapie, ik was toen minderjarig en kon de opleiding nog niet gaan doen. In 2016 ben ik begonnen met de opleiding tot Guasha therapeut voor mens & dier. Deze heb ik na 1,5 jaar leren en oefenen positief afgerond, sindsdien heb ik al velen mogen helpen. 

Vanaf dat moment ben ik ook les gaan geven aan de Human & Horse Guasha opleiding. In deze leuke opleiding leren we cursisten mens en dier te behandelen. Momenteel zijn we hard aan het werk voor ons Human & Horse Guasha boek. 

 

Mijn passie ligt bij het zo optimaal mogelijk bewegen van mens en dier!